скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
10
80
вівторки :
10
80
середи :
10
80
четверги :
10
80
п'ятниці :
10
80
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
57 400
заробітна плата ($):
8000
0
0
0
0
0
10
9
1
0
0
0
0
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
standard

Святкових днів у цьому періоді:

New Year's Day-d1 : 
New Year's Day-d2 : 
..в China
сьогодні, понеділок, 22 жовтень, 2018

робочий день : так
тиждень : 43 / 52
день року : 295 / 365
робочий день року : 200 / 249
приурочувати (UTC +08) : 01:57
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:57 (-1)

UTC
-09
Alaska
09:57 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:57 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:57 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:57 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:57 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:57 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:57 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:57 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:57 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:57 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:57 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:57 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:42 (-1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:57

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:57

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:57

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:57

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:57

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

22
01:57
UTC +08
Калькулятор
France
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
South Korea
Russia
Ukraine
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
Chile
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel