скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
48
384
середи :
49
392
четверги :
49
392
п'ятниці :
49
392
суботи :
4
32
неділі :
5
40
робочий час :
2000
заробітна плата ($):
40000
0
0
0
0
0
44
43
7
4
3
3
3
4
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1990 :

New Year's Day-d3 : 
Chinese New Year week d1 : 
Chinese New Year week d2 : 
Chinese New Year week d3 : 
Chinese New Year week d4 : 
Chinese New Year week d5 : 
Chinese New Year week d6 : 
Chinese New Year week d7 : 
Qing Ming Festival-d1 : 
Qing Ming Festival-d2 : 
Qing Ming Festival-d3 : 
Labour Day-d1 : 
Labour Day-d2 : 
Labour Day-d3 : 
Dragon Boat Festival-d1 : 
Dragon Boat Festival-d2 : 
Dragon Boat Festival-d3 : 
Dragon Boat Festival-d1 : 
Dragon Boat Festival-d2 : 
Dragon Boat Festival-d3 : 
National day d1 : 
National day d2 : 
National day d3 : 
National day d4 : 
National day d5 : 
National day d6 : 
National day d7 : 
New Year's Day-d1 : 
..в China
сьогодні, субота, 23 березень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 12 / 52
день року : 82 / 365
робочий день року : 55 / 248
приурочувати (UTC +08) : 23:53
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:53

UTC
-09
Alaska
07:53

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:53

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:53

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:53

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:53

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:53

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:53

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:53

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:53

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:53

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:53

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:53

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:38

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:53

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:53

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:53 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:53 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:53 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

23
23:53
UTC +08
Калькулятор
France
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
South Korea
Russia
Ukraine
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
Chile
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel