скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
49
392
суботи :
2
16
неділі :
3
24
робочий час :
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
45
45
4
2
3
3
3
5
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
standard

Святкові дні в році 1997 :

New Year's Day-d3 : 
Chinese New Year week d1 : 
Chinese New Year week d2 : 
Chinese New Year week d3 : 
Chinese New Year week d4 : 
Chinese New Year week d5 : 
Chinese New Year week d6 : 
Chinese New Year week d7 : 
Qing Ming Festival-d1 : 
Qing Ming Festival-d2 : 
Qing Ming Festival-d3 : 
Labour Day-d1 : 
Labour Day-d2 : 
Labour Day-d3 : 
Dragon Boat Festival-d1 : 
Dragon Boat Festival-d2 : 
Dragon Boat Festival-d3 : 
National day d1 : 
National day d2 : 
National day d3 : 
National day d4 : 
National day d5 : 
National day d6 : 
National day d7 : 
..в China
сьогодні, понеділок, 23 липень, 2018

робочий день : так
тиждень : 30 / 52
день року : 204 / 365
робочий день року : 139 / 249
приурочувати (UTC +08) : 02:34
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:34 (-1)

UTC
-09
Alaska
10:34 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:34 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:34 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:34 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:34 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:34 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:34 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:34 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:34 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:34 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:34 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:34 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:19

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:34

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:34

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:34

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:34

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:34

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

23
02:34
UTC +08
Калькулятор
France
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
South Korea
Russia
Ukraine
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
Chile
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel