скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
49
392
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
49
392
суботи :
3
24
неділі :
4
32
робочий час :
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
45
44
6
3
2
3
3
4
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2001 :

New Year's Day-d3 : 
Chinese New Year week d1 : 
Chinese New Year week d2 : 
Chinese New Year week d3 : 
Chinese New Year week d4 : 
Chinese New Year week d5 : 
Chinese New Year week d6 : 
Chinese New Year week d7 : 
Qing Ming Festival-d1 : 
Qing Ming Festival-d2 : 
Qing Ming Festival-d3 : 
Labour Day-d1 : 
Labour Day-d2 : 
Labour Day-d3 : 
Dragon Boat Festival-d1 : 
Dragon Boat Festival-d2 : 
Dragon Boat Festival-d3 : 
National day d1 : 
National day d2 : 
National day d3 : 
National day d4 : 
National day d5 : 
National day d6 : 
National day d7 : 
New Year's Day-d1 : 
..в China
сьогодні, понеділок, 18 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 322 / 365
робочий день року : 219 / 249
приурочувати (UTC +08) : 21:54
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:54

UTC
-09
Alaska
04:54

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:54

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:54

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:54

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:54

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:54

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:54

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:54

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:54

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:54

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:54

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:54

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:39

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:54

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:54

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:54

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:54 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:54 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

18
21:54
UTC +08
Калькулятор
France
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
South Korea
Russia
Ukraine
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
Chile
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel