скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384h
вівторки :
47
376h
середи :
49
392h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
4
32h
неділі :
3
24h
робочий час :
2000h
заробітна плата ($):
40000
0
0
0
0
0
45
45
5
5
3
2
3
3
5
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2012 :

New Year's Day-d1 : 
New Year's Day-d2 : 
New Year's Day-d3 : 
Chinese New Year week d1 : 
Chinese New Year week d2 : 
Chinese New Year week d3 : 
Chinese New Year week d4 : 
Chinese New Year week d5 : 
Chinese New Year week d6 : 
Chinese New Year week d7 : 
Qing Ming Festival-d1 : 
Qing Ming Festival-d2 : 
Qing Ming Festival-d3 : 
Labour Day-d1 : 
Labour Day-d2 : 
Labour Day-d3 : 
Dragon Boat Festival-d1 : 
Dragon Boat Festival-d2 : 
Dragon Boat Festival-d3 : 
National day d1 : 
National day d2 : 
National day d3 : 
National day d4 : 
National day d5 : 
National day d6 : 
National day d7 : 
..в China
сьогодні, неділя, 19 січень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 03 / 52
день року : 19 / 366
робочий день року : 12 / 252
приурочувати (UTC +08) : 17:42
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:42 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:42

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:42

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:42

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:42

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:42

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:42

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:42

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:42

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:42

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:42

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:42

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:42

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:27

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:42

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:42

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:42

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:42

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:42

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

19
17:42
UTC +08
Калькулятор
France
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
South Korea
Russia
Ukraine
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
Chile
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel